Om Utforsk-London.com

Utforsk-London.com er en nettside som handler om reise til London. Her får man tips og råd til neste tur til London, og vi skriver om alt fra praktiske råd før reisen, til tips for enkeltattraksjoner. Nettsiden ble for første gang åpnet i februar 2019, og vi har jobbet med å skrive nytt innhold siden den gang.

Vi gjør vårt beste for å levere oppdatert innhold, men om du ser noe som har "gått ut på dato" må du gjerne ta kontakt med oss via kommentarfeltet, så skal vi fikse opp i feilen så snart som mulig.

Dersom det er artikler du savner at vi skriver om, så må du gjerne også ta kontakt for å si ifra. Vi er alltid ute etter tips til hva vi kan skrive om, og så lenge det er relatert til London skriver vi gjerne om det.

Vårt mål med Utforsk-London.com

På sikt er målet vårt å få Utforsk-London.com til å være den ledende portalen for informasjon om reise til London, attraksjonene i London, og alt annet som har med London å gjøre. Det er naturligvis mye konkurranse om førsteplassen, så vi skal gjøre vårt beste for å tilby det aller beste London-innholdet man kan få på norsk!

Hva slags innhold du kan lese om på Utforsk-London.com

Vi skriver om det aller meste om London, men de temaene vi fokuserer mest på er de som relaterer til hvordan man skal oppleve London på best mulig måte som turist i byen. Vi har også en del artikler om nyheter, informasjon for fastboende eller tilflyttende og lignende, men hovedfokuset er altså mot turister.
London Eye. Foto av Wikimedia Commons-
brukeren Swgreed / CC BY-SA 3.0.

Praktisk informasjon om London

Det er viktig å være forberedt når man skal reise til London, uansett om det er første eller tiende gang. Vi har artikler om alt fra pakkelister til informasjon om pass, drikkevann, elektrisitet og mye mer. Du kan få en oversikt over alle disse ved å velge "Praktisk informasjon"-etiketten. Denne gir en liste over alle artiklene i denne kategorien.

Attraksjoner i London

Det er mange titalls ulike turistattraksjoner i og rundt London, og vi har som mål å skrive utfyllende om alle sammen. Ved å lese artiklene våre om attraksjoner i London kan du forhåpentligvis finne ut av hva akkurat du ønsker å oppleve når du reiser til London, og hvilke attraksjoner du ikke gidder å bruke tid og penger på å sjekke ut.

I tillegg har vi mange gode tips for de ulike attraksjonene, som hvordan du kan slippe å stå i kø, hvordan du kommer deg frem dit billigst mulig, og hvordan man skall unngå folkemengdene.

Shopping i London

London er et ekte eldorado for den shoppingglade, og vi skriver om de utrolige shoppingmulighetene man har i byen. Vi har både artikler om visse strøk (som "Shoppinggater i London" eller "Camden Market"), eller enkeltbutikker (Som "Shopping på Primark" eller "Kjøp leker på Hamleys").

Gratis - for alltid!

Det er helt gratis å bruke Utforsk-London.com, og det vil alltid være det. Istedenfor å ta betalt for innholdet får vi betalt fra samarbeidsaktører som for eksempel hotellkjeder, flyselskaper, turistinformasjon osv. Disse kan enten ha en fast avtale med nettsiden vår, eller betale per booking. Dersom en link, hotelloppføring eller lignende er betalt, er denne merket med ordet "Sponset". Dersom du bestiller noe via disse linkene vil Utforsk-London.com tjene litt penger på bestillingen, men det kommer ikke til å påvirke hvilken pris du som forbruker betaler.

Kom i kontakt med Utforsk-London.com

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som bruker utforsk-london.com, uansett om det er for å gi tilbakemeldinger, komme med ønsker til artikler, rette opp i feil vi har gjort, eller har et forslag til samarbeid. Akkurat nå har vi ikke noe systemet for kontakt på plass, men vi leser alle tilbakemeldinger i kommentarfeltet, så legg gjerne igjen en kommentar der.

Kommentarer