Shopping på Topshop i London

Topshop er en av de mest populære klesbutikkene for kvinner på Oxford Street i London, og denne butikken fungerer som flaggskipet til den internasjonale kjeden. Butikken ligger like ved Oxford Circus, og er dermed midt i sentrum av byen, og er selve mekka for mange som reiser til London for å shoppe.

Topshop ved Oxford Circle. Foto: Madeofstars / CC BY-SA 3.0.
På Topshop er det 4 etasjer med klær og tilbehør, og her er det først og fremst moteklær til relativt lave priser. Prisnivået er noen hakk høyere enn på billigkjedene, men billigere enn hos de mer kjente motemerkene. Topshop har raskt utviklet seg til å være en storfavoritt blant unge kvinner, men det er noe for alle aldre her.

Det er ofte greit med plass inne på Topshop, men i rushtiden blir det naturligvis tett med folk. I tillegg til å selge moteklær er det også sko, vesker og accessories her.

I underetasjen selges det litt enkel mat som bakst og cupcakes, samt drikke og smoothier for deg som trenger en liten pust i bakken under shoppingen. Denne lille kaféen er også perfekt for mann som blir lei av å vandre rundt etter shoppingglade kjærester eller koner.

Om du ikke er så flink til å shoppe selv går det an å booke en personlig shopper på Topshop som kan hjelpe deg med å finne klær som passer til stilen din. Disse må bookes på forhånd, men kan fort være verdt pengene dersom man er usikker på hva som kler deg.

Topman er versjonen av Topshop for menn

Topshop selger i prinsippet kun klær til kvinner, men det er en egen del av butikken som regnes som en egen butikk med navn Topman. Dette er manneversjonen av Topshop, og har moteklær til menn. Her er også prisnivået omtrent det samme, og det er mange fine klær til motebevisst menn her. Utvalget er ikke like stort som på Topshop selv, men det er en ganske greit utvalg likevel. Også her kan man leie en personlig shopper hvis man trenger hjelp til å finne klær som passer deg. 

Slik kommer du deg til Topshop og Topman

Topshop og Topman ligger ekstremt sentralt til i London, og er bare to minutters gange unna undergrunnsstasjonen med navn Oxford Circus. Så ta en av de mange linjene som stopper der, så er du midt i smørøyet av byen, og bare noen minutter unna Topshop. 

Det er også et par andre Topshop-butikker i London, blant annet en på starten av Oxford Street i nærheten av Marble Arch. I tillegg er det en Topshop-butikk inne på Selfridges, samt et par andre butikker lenger vekk fra sentrum. 

Kommentarer