Finnes det Sephora i London?

Det er mange som lurer på om det finnes Sephora i London, da de har sett alle de gode produktene til Sephora på internett og gjerne skulle kjøpe disse når de reiser til London. Dessverre er det ingen Sephora-butikker i London per 2019, selv om det var veldig nært at det kom til byen for noen år siden.

Dersom man skal handle sminke i London må man derimot se etter andre alternativer. Det er mange butikker som selger kosmetikk i byen, og noen av de billigere alternativene er kjedene Boots eller Superdrug. Begge disse har veldig store utvalg av sminkeprodukter og annen kosmetikk, men det har jo ikke alle merkene til Sephora da. Uansett, de fleste finner mye der, men om man vil ha litt mer eksklusive produkter kan man vurdere å dra til merker som har sine egne butikker. Blant annet har man en egen MAC Cosmetic-butikk i London.

De store varehusene har også et utrolig godt utvalg av sminke, og det er mulig å få tak i alt man trenger på enten Harrods eller Selfridges. Disse har et enormt utvalg av kosmetikk fra alle de kjente merkene, og dersom du vil ha det beste utvalget er en av disse to et godt valg. Verken Selfridges eller Harrods er markant mye bedre enn den andre når det kommer til utvalg av sminke og kosmetikk, så det er bare å ta den som passer deg best.


Kan det komme Sephora til London i fremtiden?

Det har vært mye snakk frem og tilbake om Sephora kommer til å prøve seg med en butikk i storbyen London, men det har aldri skjedd at de faktisk har prøvd seg. Det er derimot gode sjanser for at den franske kjeden kommer til å prøve seg på en butikk i London en gang i fremtiden, spesielt ettersom det er så mange som ønsker seg en Sephora-butikk i London.

Foto publisert med tillatelse. 

Kommentarer