Victoria's Secret i London - alle kvinners favorittsted for undertøyshopping

Foto: WestportWiki / CC BY-SA 3.0.

Både kvinner og menn er stort sett godt kjent med undertøyskjeden Victoria's Secret som vi ikke har her i Norge. I London er det derimot flere Victoria's Secret-butikker, og disse er naturligvis populære stoppesteder for de som reiser til London for å shoppe. De fleste kvinner som skal til London har vel planer eller ønsker om å ta en tur innom Victoria's Secret for å kjøpe litt luksusundertøy, og heldigvis ligger det sentralt og enkelt til i sentrum av London.

Før i tiden var Victoria's Secret kun forbeholdt undertøy som BH-er, truser og lignende, men i dag har de også en "PINK"-kolleksjon som inkluderer klær. Så nå er det mulig å få både bukser, t-skjorter, sminkeprodukter, hårprodukter, hoodies, bikinier, treningsklær og mye mer på Victoria's Secret i London. Det er ikke alle butikkene som selger dette PINK-sortimentet, men alle de store butikkene i London har det inne.

Produktene man kjøper på Victoria's Secret er ikke spesielt billige, og det er naturligvis mye billigere å kjøpe tilsvarende produkter på Primark eller H&M. Kvaliteten er derimot mye høyere på Victoria's Secret-produktene, så her betaler man altså for å få god kvalitet.


Hvor ligger Victoria's Secret i London?

Det er til sammen fire ulike Victoria's Secret-butikker i London, hvor én er supersentral på Bond Street, én er nokså sentralt til i Kensington, mens de to siste er et lite stykke unna sentrum i The Hyde og Stratford. Du kan se beliggenheten til alle fire Victoria's Secret-butikkene i London på kartet litt lenger nede i artikkelen.

Av alle de fire butikkene er det Victoria's Secret på Bond Street som uten tvil er mest populær blant turister. Denne ligger sentralt til i en av de store handlegatene i London bare noen få minutter unna selveste Oxford Street, og mange som bare vandrer rundt i handlegatene kommer over denne butikken av seg selv. Om du vil oppsøke den tar du T-bane eller buss til enten "Bond Street"-stasjonen eller "Oxford Circus"-stasjonen. Fra disse er det bare litt over 5 minutter å gå til Victoria's Secret-butikken på Bond Street.
Sponset


De tre andre butikkene må man på en måte oppsøke for å finne dem, spesielt som førstegangsturister i London. Den i Kensington er en flott butikken, men det er liksom ikke noe vits i å oppsøke den når det stort sett er enklere å komme seg til den på Bond Street. Unntaket er selvfølgelig om du bor i nærheten av Kensington og ønsker å shoppe understøy uten å reise inn til handlegatene i sentrum.

Victoria's Secret-butikken på Stratford ligger inne på kjøpesenteret Westfield Stratford City, et kjøpesenter med over 350 ulike butikker. Det kan for øvrig anbefales å reise hit uansett om man er spesielt ute etter Victoria's Secret eller ikke, for her er det hundrevis av gode butikker. Vi anbefaler derimot at du ikke reiser dit i helgene med mindre du har lyst til å oppleve en ekstrem folketetthet. Selve Victoria's Secret-butikken her er den eldste i Storbritannia, og fortsatt den største av Victoria's Secret-butikkene i London. Selv om kjøpesenteret er et stykke unna sentrum er det enkelt å komme hit, da det går undergrunnsbane helt frem til senteret.

I tillegg til de fire Victoria's Secret-butikkene inne i selve London by er det også flere mindre butikker i området rundt selve bykjernen. Vi har derimot valgt å unnlate å skrive mer om disse, da det er sjeldent at turister drar til disse.

Kart over Victoria's Secret-butikkene i LondonSom man kan se på kartet er det et stykke til butikkene i The Hyde og Stratford, mens den på Bond Street ligger midt inne i shoppingsentrumet av London. Bruk gjerne kartet når du er fremme i London, men vi tror de fleste kommer til å finne den på Bond Street uten problemer i alle fall.

Bo i moderne hotellrom like ved
inngangen til Hyde Park, og kort avstand
til Oxford Street.
Sponset

Kommentarer