Shopping på Camden Market

Camden Market, også kjent som Camden Lock er en samling med markeder basert rundt Camden Town-området i den nordlige delen av London. Det er en av de største attraksjonene i London med over 250 000 besøkende i uka, så det er ingen tvil om at dette er noe folk elsker å sjekke ut. Det er heller ikke så rart, for på Camden Market finner du alt du kunne tenke deg i butikkene!

På Camden Market-området kan man kjøpe ting som klær, bøker, håndlagde produkter, suvenirer fra London, antikviteter, smykker, elektronikk, mat, og alt mulig annet. Man får kjøpt mer eller mindre alt mulig her, og man finner garantert noen kule ting man får lyst på når man ser på alle bodene.
Camden Lock Market. Foto av Wikimedia Commons-bruker
Grim23, publisert med CC BY-SA 3.0.

Camden Market er åpent hver dag hele uka, så dette er en fin aktivitet å dra på selv når det er søndag.

Området rundt om i Camden Town er for øvrig er aktivt område med veldig mye liv både på dag- og nattetid. Det er et godt sted å reise til hvis du ønsker å ut på byen i løpet av besøket ditt i London.

Hvordan komme seg til Camden Market

Camden Market ligger veldig sentralt til i London, så det er veldig enkelt å komme seg dit med buss eller undergrunnsbanen. Bare se på buss eller t-baneoversikten etter offentlig transport som tar deg til Camden Town Tube Station eller Chalk Farm Tube. Som oftest går det offentlig transport fra nesten hele London til Camden Market med bare noen minutters mellomrom, så det er veldig enkelt å komme seg dit.

Det er omtrent 5 kilometer fra Marble Arch (starten på Oxford Street) til Camden Market, så det er også godt mulig å gå dit hvis du måtte ønske det. Den samme strekningen tar sånn omtrent 20 minutter med buss, så hvis du er utålmodig av det kan det nesten være like greit å gå. Veien går gjennom vakre Regent's Park, så du får også mye fint å se på veien.
Rimelig hotell med utsikt til Camden Market.
Sponset.

London Zoo og Regent's Park i nærheten av Camden Market

Dyreparken London Zoo ligger rett ved siden av Camden Market, så det er fullt mulig å kombinere en tur i dyreparken med litt shopping på Camden Market etterpå. Selv om London Zoo ikke er verdens største dyrepark, er det likevel mange spennende dyr for barna, og det går helt fint å bruke en fire-fem timer der på formiddagen.

Les mer om London Zoo her

Regent's Park ligger også rett i nærheten, så her er det fritt frem for å kjøpe god mat på Camden Market som kan spises på en av de hundrevis av benkene i Regent's Park. Her er det også et godt utvalg av lekestativer for barn, kaféer, og aktiviteter hvis man foretrekker det.

Les mer om Regent's Park her.

Moderne hotellrom nær Camden Market.
Sponset.

Kommentarer